https://www.kavakgazetesi.com/yazdir/haber/baronlara-jandarma-tokadi

Baronlara Jandarma Tokadı

25.10.2018 10:16:26

Samsun Jandarma Ekiplerinin den uyuşturucu baronlarına büyük darbe.

Baronlara Jandarma Tokadı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda, Samsun’un Canik İlçesi Yayla Mahallesi’nde bol miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Geçtiğimiz gün Samsun’da Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gökçepınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından, D.T (21) ve F.Y (46),  isimli şahısların ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ yaptıklarının tespit edilmesi üzerine, Samsun 2.Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına ile şahısların evinde ve eklentilerinde yapılan aramada, 3.260 gr kubar esrar, 2 kök kenevir bitkisi, yeşil reçete ile satışı yapılan uyuşturucu içerikli 14 kapsül ilaç, 800 paket Zümerret marka bandrolsüz sigara, 2 paket ocb marka uyuşturucu sarımında kullanılan çarşaf, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve 33 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alınan şüphelilerden D.T. savcılık tarafından ifadesinin alınmasına ardından serbest bırakılırken  F.Y. isimli şahıs ise Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı.