https://www.kavakgazetesi.com/yazdir/haber/dogalgazda-son-imzalar

DOĞALGAZ’DA SON İMZALAR

18.03.2018 14:13:24

SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçeye doğalgazı getirecek çalışmalar için son imzaları attılar.

DOĞALGAZ’DA SON İMZALAR

Samsun’dan Kavak’a gelecek olan doğalgaz iletim hattı için imzaların atıldığı törende konuşma yapan SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, çalışmalara çok kısa sürede başlanacağını ve Kavak’ın en geç önümüzdeki yıl içerisinde kademeli olarak doğalgazı kullanmaya başlayacaklarını ifade etti.

SÖZ VERDİK YERİNE GELDİ

Doğalgazın Kavak’a gelmesi için büyük emek verdiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “Seçim çalışmalarında Kavak’a doğalgazı getireceğiz diye halkımıza söz vermiştik. Şimdi vermiş olduğumuz bir sözü daha tutmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. SAMGAZ Genel Müdürümüz ile bugün iletim hattı çalışmalarının başlaması için gerekli imzaları attık. Kısa sürede çalışmalar başlayacak ve ilçemiz artık doğalgaza kavuşacak” dedi.

OSB’YE KATKISI BÜYÜK OLACAK

Sarıcaoğlu, “Doğalgazın gelmesini vatandaşlarımızın istediği kadar OSB’de yeni iş yeri açacak iş adamlarımızda istiyor. Birçok iş adamımız doğalgaz gelir gelmez fabrikalarını Kavak’a taşıyacaklarının da müjdesini verdiler. Doğalgaz işyerleri için enerji tasarrufu açısından çok önem arz ediyor buda işverenlerimizin Kavak’a gelmeleri konusunu cazip kılıyor” ifadelerinde bulundu.