https://www.kavakgazetesi.com/yazdir/haber/sahin-gibi-yetisti

Şahin Gibi Yetişti

15.11.2018 14:47:50

Büyükşehir Belediyle Başkanı Zihni Şahin, Özel Halk Otobüsçülerinin en önemli sorunlarına neşter vurdu

 Şahin Gibi Yetişti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Özel Halk Otobüslerinin en büyük sorunu olan ücretsiz geçişlerden kaynaklan hak kayıplarını karşılayacaklarını söyledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun genelinde ayakta yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin ücretsiz geçişlerden dolayı oluşan kayıplarının yarısını Büyükşehir olarak biz karşılayarak esnaf arkadaşlarımıza destek olacağız" dedi.

Samsun'da ulaşım hizmetini sağlayan halk otobüsü işletmecileri ile bir araya gelen Başkan Şahin, "Biz geldiğimiz günden beri nerede bir problem varsa onların üzerine giderek, taraflarla görüşerek ortak akılla çözmeye gayret ediyoruz. Samsun için fikir üreten çalışan herkesi dinleyerek şehrimizin sorunlarını bitirmeye kararlıyız" dedi.

MAĞDURİYETLERİ BİTİRECEĞİZ

Özel Halk Otobüsçülerine müjde de veren Şahin, “Özel halk otobüs işletmelerin en büyük sıkıntısı biliyoruz ki ücretsiz geçişler. Samsun genelinde ayakta yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüslerimizin ve SAMULAŞ AŞ'nin ücretsiz geçişlerden dolayı oluşan kayıplarının yarısını biz karşılayarak esnaf arkadaşlarımıza destek olacağız. Belediye güçlendikçe desteklerimiz daha da artacak. " ifadelerini kullandı.

SAMSUN’A HER ALANDA YATIRIM

Samsun'da tarım, sanayi ve turizm anlamında birçok yatırım planladıklarını belirten Başkan Şahin, " Eğer partimiz bize yeniden devam diyerek görev verirse 5 yıl daha hep beraber şehrimizi hak ettiği kalkınmışlık seviyesine ulaştırmak için gayret göstereceğiz. İki önemli ovamız var. Tarımda katma değeri nasıl artırırız düşüncesiyle çalışmamız var. Organize Sanayi Bölgelerimizi geliştirerek şehrimize yatırımcıları çekmek adına birçok çalışmamız var. En önemli hedefimiz Samsun'da istihdam sorununu çözmek. Bunun yanında Samsun olarak turizmden daha çok pay almayı hedefliyoruz. Tarım, sanayi ve turizm olarak çok önemli yatırımlarımız var. "