https://www.kavakgazetesi.com/yazdir/haber/temadli-kadinlar-ogrencileri-unutmadi

TEMAD’lı Kadınlar Öğrencileri Unutmadı

18.03.2018 13:59:07

TEMAD Samsun Şubesi Kadınlar Kolu , ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası düzenledi.

TEMAD’lı Kadınlar Öğrencileri Unutmadı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği “TEMAD” Kadın Kolları tarafından Durağan Cerciler Yatılı Bölge Okulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapıldı.

Hemen her yıl yaptıkları çeşitli aktivitelerle gündeme gelen TEMAD Kadın Kolları, bu sene de ihtiyaç sahibi öğrenciler için harekete geçti. Öğrenciler için giysi başta olmak üzere çeşitli yardım kolileri hazırladıklarını söyleyen TEMAD Kadın Kolları Başkanı Sevgi Kurnaz, destek olmak üzere bu sene Sinop’un Durağan ilçesinin Cerciler Yatılı Bölge Okulunu seçtiklerini söyledi.

Bu tür yardımları ve organizasyonlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerini belirten Kurnaz, “  TEMAD Kadınlar Kolu olarak hemen hemen her yıl belirlediğimiz okullara, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve yoksul ailelere elimizden geldiğinde destek olarak katkı vermeye gayret ediyoruz.  Şimdi de yardımımızı Sinop’un Durağan ilçesi Cerciler Yatılı Bölge Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için gerçekleştirdik” dedi..

Benzer çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Sevgi Kurnaz,” Bizler yıllarca eşlerimizin peşinden koşarak ülkenin her köşesinde bulunduk. Şimdi de Derneğimiz Kamu yararına dernek olduğu için bu faaliyetleri yürütüyoruz. Oradaki çocukların ellerinden tutup daha iyi eğitim almaları için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda derneğimiz her zaman öncü olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu çalışmalarımız da bize destek olan TEMAD Başkanımız Mustafa Tufan’a teşekkür ederiz” diye konuştu