https://www.kavakgazetesi.com/yazdir/haber/zeytin-dali-sokagi

Zeytin Dalı Sokağı

19.03.2018 14:14:36

Kavak Belediye Meclisi ilçede bir sokağa "Zeytin Dalı" adı verilmesi kararı aldı.

Zeytin Dalı Sokağı

Kavak Belediye Meclisince, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı dolayısıyla ilçedeki bir sokağa "Zeytin Dalı" adı verilmesi kararlaştırıldı.

Kavak Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilere geçildi.Belediye Meclis Üyesi Burhan Topaloğlu, TSK'nın yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın her zaman hatırlanması ve gelecek neslin bilgilendirilmesine katkı sağlamak amacıyla uygun görülecek bir sokağa "Zeytin Dalı" adının verilmesini önerdi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL

Teklif Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonucu oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Sarıcaoğlu, anlamlı önerinin gündeme getirilmesi ve oy birliği ile kabul edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Topaloğlu ve meclis üyelerine teşekkür etti. Mehmetçiklerin Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında sınırların korunması için terörle mücadele ettiğini vurgulayan Sarıcaoğlu, "Bu mücadele sadece terör örgütleriyle değil, terör örgütlerine destek veren ülkelerle de yapılıyor. Allah memleketimizin güvenliği için Afrin ve yurt içerisinde terörle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizi korusun ve muzaffer eylesin." dedi..