Etiket Sonuçları


’Bu özelliklere sahipseniz burun ameliyatı olmayın’
08.02.2021 11:00:01

’Bu özelliklere sahipseniz burun ameliyatı olmayın’

Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Umut Tuncel, "Rinoplasti operasyonu öncesinde mevcut 3 tekniğe de hâkim, yeterli tecrübe ve bilgi birikimine sahip plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanıyla görüşmek çok önemlidir. Çünkü yönteme göre vaka değil, vakaya göre yöntem belirlenmelidir" dedi.

Devamı...
Koronafobinin esiri olmayın
12.01.2021 15:00:01

Koronafobinin esiri olmayın

Koronafobi hakkında bilgilendirmede bulunan Uzman Klinik Psikolog Enise Öziç, İngiltere’de Kovid-19’un mutasyon sonrası bulaşıcılığının arttığı yönündeki haberler sonrasında kişilerde yaşanan stresin artış gösterdiğini söyledi.

Devamı...
DELİL OLMAYINCA OLMAZ
21.11.2020 20:06:02

DELİL OLMAYINCA OLMAZ

Samsun’da fahri trafik müfettişi tarafından ters yöne girdiği gerekçesiyle yazılan bin 228 TL ceza, levha ve delil bulunmamasından dolayı mahkeme tarafından iptal edildi.

Devamı...
Sınavda ‘alerji kurbanı’ olmayın
05.06.2020 14:00:04

Sınavda ‘alerji kurbanı’ olmayın

Yaklaşan sınavlar öncesi alerjik hastalıkları bulunan öğrencilere uyarılarda bulunan Çocuk İmmünoloji ve Alerji Uzmanı Doç. Dr. Mehtap Kılıç, “Alerjik hastalıklar neden olduğu şikâyetlerle sınav performansını olumsuz etkileyebilir. Özellikle alerjik nezle nedeniyle oluşan burunda kaşıntı, peş peşe hapşırıklar, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı, hem ders çalışırken hem de sınav esnasında dikkat dağınıklığına neden olabilir” dedi.

Devamı...
Sonbahar Depresyonunun Kurbanı Olmayın!
05.11.2018 11:34:52

Sonbahar Depresyonunun Kurbanı Olmayın!

Zaman zaman herkes kendini kötü hissedebilir. Enerjiniz yokmuş gibi, canınız sıkkın ve modunuz düşük hissediyor olabilirsiniz. Hepimizin dönem dönem başına gelebilecek bu durum sizin başınıza her sonbahar ya da kış başlarında geliyor ve günlerce devam ediyorsa, o zaman belki siz de mevsimsel duygudurum bozukluğu ya da yaygın bilinen adıyla sonbahar depresyonundan muztarip olabilirsiniz! Herbalife Beslenme Danışma Kurulu Üyesi Doç. İsmet Tamer, sonbahar depresyonuyla baş etmenin yollarını anlatıyor...

Devamı...
Haberler