Kategori : Siyaset


Başkan Edis’i Kızdırdılar

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ulusal bir kanalda çıkan habere ateş püskürdü.
15.11.2018 21:23:23 Başkan Edis’i Kızdırdılar


Geçtiğimiz gün ulusal bir haber kanalında Vezirköprü’de bulunan hayvan barınağının bakımsız olduğu ve hayvanlara eziyet edildiği şeklindeki habere sert tepki gösteren Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “ Güzel ilçemizi karalama amaçlı kasıtlı yapılan yalan haberdir” dedi.

Söz konusu iddiaları ortaya atarak ilçeyi karalama yoluna gidenler hakkında yasal yollardan sonuna kadar hakkını arayacağını söyleyen Başkan Edis, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı;

“Değerli Dostlar; dün akşam Show Tv haber bülteninde asparagas bir habere imza atılmıştır. Kapatılmış bir hayvan bakımevi faaliyetteymiş gibi lanse edilip haber yapılmıştır. Söz konusu barınak, bir yıl önce kapatılmış olup, tamamen kurgusal ve provakatif  bir haber yapılmıştır. Hayvan Koruma Dernekleri de haberin provakasyon olduğunu doğrulamıştır. Yavru köpekler, kız öğrenciler tarafından ilçe merkezine 3 km uzaklıkta olan kapalı barınağa nasıl götürülmüştür? Getirilen yavru köpekler, neden barınağın kapısı kırılarak içeri bırakılmıştır? Bu haberi yaptıranlar ise Vezirköprü’yü karalamak uğruna ihtiras ve ikbal arayışı içinde olanlardır. Ne üzücüdür ki, İmam Hatip Lisesi iki kız öğrencimiz bu olaya alet edilmiştir. Bu olayın arkasında olanlar hakkında bugünden itibaren Adli ve idari makamlar, gerekli soruşturmayı bizzat başlatmıştır. Bu haberi yaptıranların kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle kişisel kini ve ikbal arayışı ile ilçemizi kasıtlı haberlerle yıpratmak isteyenler bedelini net bir şekilde ödeyeceklerdir.”



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler