Kategori : Asayiş


Belediye Personeli Piknikte Buluştu

Kavak Belediye personeli düzenlenen piknikte bir araya geldi.
10.05.2018 11:14:22 Belediye personeli piknikte buluştu


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Kavak Belediyesi personeli ve Meclis Üyeleri düzenlenen piknikte doyasıya eğlendi.

Güven Park Tesislerinde düzenlenen piknikte bir araya gelen Kavak Belediye Personeli dayanışmanın ve kaynaşmanın örneği oldu. Her fırsatta personeli ile birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Başkan İbrahim Sarıcaoğlu; “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Belediye çalışanlarımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Güven Park tesislerinde bir araya geldik. Kavak bugün birçok ilçeye nazaran parmakla gösterilecek konumda ise bunda çalışanlarımızın emekleri çok büyük. Tüm personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünün onlar için çok ayrı bir yerinin de olduğunu biliyorum. Bu sebepten dolayı tüm mesai arkadaşlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

AÇILIŞLARLA DOLU OLACAK

Birçok projede artık sona gelindiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, “ Bugün içinde bulunduğumuz Kavak Belediyesi Güven Park Tesisimiz bitme aşamasında. Çok kısa süre sonra bu tesisimizin açılışını hep birlikte yapacağız. 2018 yılı Kavak için açılışlarla dolu bir yıl olacak. Birçok projemizin sonuna geldik. Bu yıl tüm projelerimizin açılışını hep birlikte yapacağız. 2018 yılı Kavak tarihine altın harflerle kazınacak” ifadelerinde bulundu.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • Belediye personeli piknikte buluştu
  • Belediye personeli piknikte buluştu
Haberler