Kategori : Asayiş


Emirli ‘de Muhteşem Hıdrellez Şenliği

Emirli Köyünde geleneksel hale gelen Hıdırellez şenlikleri çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.
10.05.2018 11:25:04 Emirli ‘de muhteşem Hıdrellez şenliği


Emirli Köyünde geleneksel hale gelen Hıdırellez şenlikleri çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Şenliklerde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na yoğun ilgi gösterisinde bulunuldu.

Kavak İlçesine bağlı Emirli Köyünde geleneksel hale gelen hıdırellez şenlikleri çok sayıda davetlinin katılımıyla Yaşar Doğu Güreş Alanında kutlandı. Şenlikte çeşitli etkinliklerin yansıra halk oyunları ekibi de birer gösteri sundu.

Şenliğe katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Yaşar Doğu Dernek Başkanı Naci Cingöz ve Emirli Köyü Muhtarı Mustafa Kesici eşliğinde şenlik alanına giriş yaptı. Sarıcaoğlu tribünleri dolduran vatandaşlarca alkışlarla karşılandı.

HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan Başkan Sarıcaoğlu, " Tarifi imkânsız güzelliklerin bir arada bulundu güzel bir ilçede yaşıyoruz. İlçemizin insanları da coğrafyası gibi güzel. Gece gündüz sizlere hizmet yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz bu hizmetlerin en güzeline layıksınız. Verdiğiniz destekler için ne kadar teşekkür etsem azdır. Emirli Köyüne girildiği andan itibaren modern bir yerleşim birimiyle karşı karşıya kalıyoruz. Bundan böyle de enerjimizi ve gücümüzü vatandaşlarımızın daha güzel şartlar altında yaşayabilmeleri için harcayacağız. Bu köy aynı zamanda Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun yetiştiği köydür. Bu anlamda çok yüksek değeri vardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep birlikte yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için çalışabilmeyi nasip etsin. Bu vesile ile şenliğinizi kutluyorum" diyerek konuştu.

Şenliğe, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Yaşar Doğunun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu, Belediye Meclis Üyeleri, Bahri Kesici, İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz ve STK Temsilcileriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. 



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • Emirli ‘de muhteşem Hıdrellez şenliği
  • Emirli ‘de muhteşem Hıdrellez şenliği
  • Emirli ‘de muhteşem Hıdrellez şenliği
Haberler