Kategori : Eğitim


Her Anne Bir Okuldur

Atakum’da “Her Anne Bir Okul Projesi” dazenlendi.
07.11.2018 13:59:05 Her Anne Bir Okuldur


Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi’nde ‘Her Anne Bir Okul’ projesi düzenlendi.

Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi ile Kateder ve Dostder’in ortaklaşa düzenlediği ‘Her Anne Bir Okul’ projesinin açılışı Vali Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak tarafından gerçekleştirildi.

Programda konuşan Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, “Eğitim projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Hepimizin bildiği üzere sağlıklı, başarılı ve üretken şahsiyetli bireyler ancak huzurlu ailelerde yetişir. Aileyi bir arada tutan, sarıp sarmalayan en etkili kişinin anne olduğu bir gerçek. Bu anlamda ‘Her Anne Bir Okul’ projesini çok önemsiyor ve Atakumlu kadınlarımızla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi’nde programın açılışına katılan  Vali Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak’ta “Çocukların eğitiminde annenin rolü büyük. Projenin isminde de olduğu gibi gerçekten her anne aslında bir okuldur ve çocuklarımız ilk eğitimlerini annelerinden alırlar. Bir kadının anne olması için çocuk dünyaya getirmesi gerekmiyor. Annelik her kadında içgüdüsel olarak vardır zaten. Bu anlamda kadınların her alanda eğitimini önemsiyorum.” diye konuştu.

Atakumlu 30 kadın kursiyere 64 konu başlığında toplamda sekiz hafta boyunca verilecek eğitimlerin ardından tamamlanacak olan ‘Her Anne Bir Okuldur’ projesinin açılış programı, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler