Kategori : Ekonomi


Bu İmza Çalışanları Sevindirdi

Büyükşehir Beleyesi SAMULAŞ A.Ş. ile Türk-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
01.11.2018 10:14:23 Bu İmza Çalışanları Sevindirdi


Büyükşehir Beleyesi SAMULAŞ A.Ş. ile Türk-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, “Her zaman işçinin yanındayız” dedi.

Büyükşehir Şehit Ömer Halis Demir Salonunda gerçekleşen imza töreni, Türk İş Genel Başkanı Ergun Atalay, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Samulaş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, Demiryolu-İş Sivas Şube Başkanı Murat Kütük ve personellerinin katılımı ile gerçekleşti.

Tamamlanan görüşmeler sonrası SAMULAŞ A.Ş. ile Demiryolu-İş Sendikası arasında 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninden Günün anlam ve önemine özel olarak konuşma yapan Gülnur Durtaş bugünün tarihe altın harflerle işlenecek önemli bir gün olduğunu belirterek emeği geçen herkese işçiler adına teşekkür ettiklerini dile getirdi.

İmza töreninde konuşan Başkan Zihni Şahin, her zaman işçilerin yanında olduklarını ve sonuna kadar haklarını savunacaklarını dile getirdi. Başka Şahin, "Biz nasıl sorumluluğumuzu yerine getiriyorsak, çalışan arkadaşlarımız da sorumluluklarını her zaman yerine getirecekler. Çünkü ne bizler ne de sendikalar görevini yapmayan işçilerin yanında durmaz. Her şeyden önce adaletli olacağız ve herkes evine, ailesine getirdiği parayı hak ederek helalinden kazanacak. Sizler sorumluluğunuzu yerine getireceksiniz, biz de her zaman sizin yanınızda olacağız. Bugün Samulaş çalışanlarımız için imzaladığımız toplu iş sözleşmenizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ATALAY’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’da, "  Görüşmelerimiz gayet olumlu geçti. Daha sonra mutabakata baktığımızda anlaştığımız zammın daha üzerinde bir fiyat görünce çok sevindik. İşçilerimizin hakkını savunan ve adaletli davranan Samsun Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
  • Bu İmza Çalışanları Sevindirdi
Haberler