Kategori : Ekonomi


İşadamlarının Sırdaşlarıyız

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar,” Bizler gibi reel sektörün birer hamisi olduğumuz kadar, iş adamlarımızın da sırdaşıyız.” dedi.
18.03.2018 14:38:44 İşadamlarının Sırdaşlarıyız


Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(SSMMMO) yönetimi, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde yakın ilişkide bulundukları resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade etti. 

Muhasebe mesleğinin dünyanın en eski mesleklerinden biri olduğunu belirten Kayar, “Ziyaretlerimizde mesleki dayanışmamızı sergilemeye çalışarak, sorunlarımızı ve beklentilerimizi dile getiriyoruz. Bizler de birer KOBİ’yiz. Sizler gibi reel sektörün birer hamisi olduğumuz kadar, iş adamlarımızın da sırdaşıyız. Ama bizim de çözüm bekleyen mesleki sorunlarımız var. Sıkıntılarımız olsa da meslek mensuplarımız fedakarca çalışarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar. Başta, esnaf, tüccar ve sanayici olmak üzere, reel sektörün koruyucusu ve sözcüsü konumunda bulunun ve aynı zamanda idare ile reel sektör arasında köprü görevi gören meslek camiamızın, sorunlarının çözümü, başta kamu idaresi olmak üzere tüm kesimlerin iş ve işlemlerini olumlu yönde etkileyecektir” diye konuştu.

BİZLER ETLE TIRNAK GİBİYİZ

Oda Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük’ün de bulunduğu ziyarette konuşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Muhasebe Haftası’nı kutladı. Şahin, yaptığı konuşmada, “Sizler kamu adına toplanacak kaynağın oluşması için önemli bir görev üstlenen meslek grubusunuz. Çünkü vergi veren mükellefler ile vergi toplayan devlet arasında bir aracı kurum olarak görev yapıyorsunuz. Ayrıca, meslek temsilcileriniz iş dünyasının en önemli paydaşları arasında. Sizlerle etle tırnak gibiyiz. Özverili çalışmalarınızın her zaman farkındayız. Camiamız adına sizlerin şahsında bütün meslek grubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum” dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler