Kategori : Ekonomi


Müsiad Kavak’ta Toplandı

MÜSİAD aylık olağan toplantısını Kavak’ta yaptı
10.05.2018 11:03:51 MÜSİAD Kavak’ta toplandı


MÜSİAD üyeleri aylık olağan toplantılarını Kavak’ta yaptı. MÜSİAD Şube Başkanı Haluk Tan,” 60 üyemizle yaptığımız çalışmalarla Samsun’un tanıtımına katkı veriyoruz” dedi.

 Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan toplantıda konuşan MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan, “ Kavak aldığı yatırımlarla Samsun’un en hızlı sanayileşen ilçesi” derken Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız’da “ Artık kabuğunu yırtan Kavak sahip olduğu olanakları ile sanayileşmeye en yakın ilçedir “ diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Afacan Plastik tesislerinde düzenlenen programda işadamlarına ilçe hakkında bir sunum yapan Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, işadamlarını Kavak’a yatırıma davet ederek “ İlçemiz gerek konumu ve gerekse belediye hizmetleri ile Samsun’un en dikkat çeken ilçeleri arasında. Sanayisi hızlı gelişen Kavak artık işadamlarının yaptığı ihracatları ile dünya ya açıldı.” dedi.

MÜSİAD üyelerinde büyük katılım sağladığı programda Kavak ilçesinin son yıllarda birçok alanda çok büyük bir değişim yaşadığını dile getiren MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, ise “  Kavak gerek limana ve gerekse havayolu ulaşımına yakınlığı kendisi için bir avantaja çevirerek yatırım için en cazip yerlerden birisi haline geldi. Kavak bugün OSB’de faaliyet gösteren onlarca firması ile ilçe gençlerine iş ve aş imkânı sağlarken diğer yandan da üretimleri ile ülke ekonomisine katkı sağlıyor.” dedi.

MÜSİAD GÜZEL İŞLER YAPIYOR

MÜSİAD’ın yaptığı çalışmalar ile bir örnek teşkil ettiğini anlatan Tan, 60 üyeleri ile yaptıkları tüm çalışmaların Samsun’un yurt genelinde tanıtımına olumlu katkı sağladığını belirtti. Kahvaltıya ev sahipliği yapan MÜSİAD üyesi Afacan Plastik şirketi sahibi Osman Abanoz’da  “ MÜSİAD üyelerini Kavak’ta ve fabrikamızda ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duydum. Yatırımlarımız ile ilçemizin kalkınmasına verdiğimiz desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.

 

 



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler