Kategori : Güncel : Kavak Haber


Kavak Sanayileşme Yolunda

Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, “ Kavak sanayileşme yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.
18.11.2020 17:11:58  KAVAK SANAYİLEŞME YOLUNDA


Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren ve ısıtma sistemleri üzerine imalatı ile dünya pazarlarına açılan Kazan Sanayi İfyıl Termo İklimlendirme Fabrikası'nı ziyaret etti.

Ziyaretinde fabrika çalışanlarıyla sohbet eden Kaymakam Saygılı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sanayi tesislerinin üretim yaptıkları yerlerde bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduklarını belirten Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, "İlçemiz sanayileşme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni fabrikalar kuruluyor. İstihdamda artış oluyor. İşsizlik nedeniyle bu zamana kadar göç veren ilçemiz bu kurulan fabrikalar sayesinde göç almaya başlayacak. Fabrikalar halk tabiriyle işçilerimiz için ekmek teknesi. Hep birlikte esnafımızın da kalkınmasında öneme sahip bu fabrikaların kıymetini iyi bilmeliyiz." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren fabrika yetkilileri Kavak ve ülke ekonomisi için kalitelerini sürekli üst seviyelere çıkartarak üretimlerini artıracaklarını ifade ettiler.

 



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler