Kategori : Gündem


Hd Döner, Samsun Piazza Avm'de Açıldı

Türkiye’de hızla büyümeye devam eden HD Döner, Samsun Piazza AVM'de açtı
19.03.2018 14:15:31 HD Döner, Samsun Piazza  AVM'de Açıldı


Dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, bulunduğu her pazarda Türk mutfağının lider temsilcisi olmayı ilke edinmiş HD Holding, HD Döner markasıyla Samsun Piazza AVM'de misafirlerini ağırlamaya başladı.

Üretimde ve hizmet alanında 23 yıllık uzmanlıkla ve HD ustalarının kendine özel tarifiyle sadece dana etinden yapılan geleneksel döneri, siparişe özel olarak hazırlayan ve her porsiyonda değişmeyen tatta herkesin ulaşabileceği fiyatla misafirlerine sunan HD Döner, Samsun'daki ilk restoranını Piazza AVM'de açtı.

Tarladan çatala her aşamasını titizlikle kontrol ettikleri ve işinin ehli ustalarla hazırladıkları doyurucu Türk mutfağı lezzetlerini Samsun'a taşımış olduklarından mutluluk duyduklarını belirten HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ; "HD Holding olarak, 1995 yılından bu yana misafirlerimize hizmet veriyoruz. Tüm markalarımızda olduğu gibi HD Döner'de de önceliğimiz her zaman misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak. Türkiye genelindeki yatırımlarımıza bu sene de hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

HD Döner, Samsun açılışına özel olarak hazırladığı "1 Menü Alana 1 Menü Hediye" kampanyası ile de bir hafta boyunca Samsunlu misafirlerini özel lezzetlerini denemeye davet ediyor.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler