Kategori : Gündem : Kavak Haber


Kavak’ta Öyle İşler Yapılıyor Ki,

Kavak Belediyesi, önümüzdeki dört yıl içinde ilçede ulaşımı sorun olmaktan çıkartmayı hedefliyor.
09.05.2020 15:24:38  KAVAK’TA ÖYLE İŞLER YAPILIYOR Kİ,


Kavak’ta vatandaşların yaşam alanlarıyla ilgili her türlü talebini karşılamaya çalışan Belediye, ilçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak olan mahallelerde de yaşam alanlarını güzelleştirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda ilçe merkezi ile birlikte Mahallelerde de yoğun bir çalışma temposuna giren Kavak Belediyesi, birçok noktada mahalle ara yollarının kilit parke taşı yol yapımı ve mahalle sakinlerinin ortak kullandığı alanlarda çevre düzenleme işlemlerini hızlandırdı.

Kavak’ta yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, geride bıraktıkları 5 yıllık hizmet dönemi içerisinde mahalle statüsünde bulunan köylerde de önemli hizmetler ürettiklerini söyledi. Hedeflerinin merkez veya kırsal ayırt etmeden ilçenin her köşesinde hizmet üretmek olduğunu aktaran Sarıcaoğlu, göreve gelmesinden sonra ilçenin sorunlarına gösterdiği duyarlılık ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e de teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:

" Hedefimiz önümüzdeki dört yıl içinde ulaşımı sorunun ilçemizde tümüyle çözmek. Mahallelerimizin büyük kısmında kilit parke taşı yol ve bordür çalışmalarımızı neredeyse tamamladık. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile yeni hazırladığımız program dahilinde bundan sonra yol sorunu yaşayan mahallelerimize yönelecek ve 4 yılda tümüyle çözeceğiz. Öte yandan mahallelerimizde bugüne kadar ihtiyaca yönelik olarak birçok sosyal donatı alanı kazandırdık. Amacımız vatandaşlarımızın yaşadıkları yerleri güzelleştirerek, onlara rahat ve ferah bir yaşam alanı oluşturmaktır."

 



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler