Kategori : Gündem : Kavak Haber


Kavak’ta Sağlık Çalışanlarına Moral Desteği

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Kaymakamı Ömer Saygılı ve AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ile Kavak Devlet Hastanesinde büyük fedakârlıklarla çalışan sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi.
13.12.2020 15:55:34 KAVAK’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL DESTEĞİ


Kavak Devlet Hastanesi Acil Servisinde çalışan doktor, hemşire ve diğer personele gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür eden Başkan Sarıcaoğlu, “ Bu dönemde büyük bir mücadele veren sağlık çalışanlarımızı ve yaptıkları fedakârlıklarını unutmadığımızı göstermek istedik” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla mücadele veren sağlık çalışanlarına İlçe Kaymakamı Ömer Saygılı ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır ile sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette sağlık çalışanlarına tatlı ikramında da bulunuldu.

Misafirlerini kapıda karşılayan Hastane Müdürü Uğur Barış ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Barış, “ Kaymakamımız Ömer Saygılı’ya Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’na ve AK Parti Kavak İlçe Başkanımız Onur Bakır’a bizlere yaptıkları bu moral ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

 

 

 



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler