Kategori : Gündem


Oka Amasya'da Toplandı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Amasya’da düzenlenen (OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Ekim ayı toplantısına katıldı.
01.11.2018 10:09:08 OKA Amasya'da Toplandı


Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Ekim ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Ömer Toraman’ın başkanlığı ve Amasya Valisi  Osman Varol’un ev sahipliğinde Amasya’da gerçekleştirildi.

OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Ömer Toraman, yaptığı konuşmasında, “ Bu toplantımızda Kalkınma Ajansımız tarafından 2018 yılında uygulamaya konulan mali destek ve teknik destek programları ile 2019 yılında Ajansımız eliyle veya onun destekleriyle diğer kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bölgemizin gelişmesine katkı sağlayacak diğer çalışmalar hakkında istişareler yapacağız. Toplantımızda ayrıca, uygulanmakta olan mali destek programları ile fizibilite desteği, teknik destek programı ve devam eden güdümlü projelerimizin uygulama süreçleri ile dört ilimizde bulunan Yatırım Destek Ofislerimizin çalışmaları da ele alınacaktır.” dedi.

Toplantının sonunda, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile OKA Yönetim Kurulu’ndaki görevleri de sona eren Tokat Valisi ve OKA Dönem Başkanı Ömer Toraman ile Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’a yapmış oldukları başarılı çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür edilerek, OKA tarafından plaket hediye edildi.

Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi ARGE Daire Başkanı Ramazan Aydın, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer üyeler katıldı.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • OKA Amasya'da Toplandı
  • OKA Amasya'da Toplandı
  • OKA Amasya'da Toplandı
Haberler