Kategori : Gündem


Oka Toplantısı Gerçekleşti

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Tokat’ta toplandı.
25.04.2018 17:37:40 OKA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Tokat’ta toplandı. Toplantıya Samsun Valisi Osman Kaymak’ta katıldı.

 (OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısını Tokat Yatırım Destek Ofisi Toplantı Salonunda yaptı.

 Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Sayın Dr. Ömer Toraman’ın başkanlığı ve ev sahipliğinde, Çorum Valisi Sayın Necmeddin Kılıç, Valimiz Sayın Osman Kaymak, Amasya Valisi Sayın Dr. Osman Varol ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Tokat’ta gerçekleştirildi.

 Toplantı öncesi Tokat’ta restore edilen İspirzade Konağı’na taşınan Yatırım Destek Ofisi’nin açılışı, Tokat Valisi  Dr. Ömer Toraman,Samsun Valisi Osman Kaymak, Çorum Valisi  Necmeddin Kılıç, Amasya Valisi  Dr. Osman Varol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

BÖLGEMİZİN GELİŞMESİ AMACIYLA

 Açılışın ardından Tokat Yatırım Destek Ofisi Toplantı Salonunda bir konuşma yapan OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi  Dr. Ömer Toraman, “Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri ve Saygıdeğer Basın Mensupları, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan bölgemizde başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşları,  özel sektör ve diğer ilgili aktörlerin birbirleriyle işbirliğini geliştirerek bölgemizin gelişmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) 2018 yılı Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmek ve Kurulumuzun gündemindeki konulan görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz “dedi.

Toplantıya ayrıca, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer üyeler katıldı.

      



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • OKA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
  • OKA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Haberler