Kategori : Kavak Haber


Çocuklarımız Geleceğimiz

Kavak Kaymakamı Recep Koşal, “ Çocuklarımız yarınlarımız ve geleceğimizdir” dedi.
15.01.2019 14:15:53 Çocuklarımız Geleceğimiz


Şehit İlhan Kuşan Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Recep Koşal, bir ülkenin gelişmesi ve kalkınmasında eğitimli nesillerin çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek gençlerden çok okumalarını ve araştırmalarını istedi.

Devletin ülke gençliğinin en iyi biçimde yetişmesi için büyük çaba sarf ettiğini ve tüm imkânlarını gençler için seferber ettiğini vurgulayan Kavak Kaymakamı Recep Koşal, Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu kütüphanesinde okuma saatindeki sınıfa yaptığı ziyarete öğrencilerle birlikte kitap okudu ve bir öğrenciye de kitap hediye etti.

Kaymakam Recep Koşal, daha sonra Emirli Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallenin durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Vakıf Müdürü ve İlçe Müftü Vekili de katıldı. Kaymakamımız ayrıca Yaşar Doğu Müzesi’ni ve engelli çocuğu olan bir aileyi de ziyaret etti.

Kaymakam Koşal, Emirli İlkokulu ve Ortaokulu’nu da ziyaret ederek okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Ayrıca okul kütüphanesine kitap hediye etti.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler