Kategori : Kavak Haber


Daha Büyük Yatırımlara Koşacağız

Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Kazandırdığımız yatırımlarla bugün ilçemizce bakanlar yeni ve modern bir kentin doğumu izliyor” dedi.
15.01.2019 13:34:35 Daha Büyük Yatırımlara Koşacağız


Kavak’ın 2014 yılında AK Belediyecilik ile buluşması ime birçok önemli hizmete kavuştuğu belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Yıllarca verdiğimiz emeklerin karşılığını şimdi modern bir kent ortaya çıkartarak alıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda ise yatırımlarımızla bambaşka bir Kavak ortaya çıkartacağız” dedi.

2014’de yatırımı ve altyapısı olmayan içme suyu sıkıntısı çeken işsizlik nedeniyle insanların başka şehirlere göç ettiği ve bu nedenle ailelerin bölündüğü bir Kavak teslim aldıklarını belirten Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, bugünse ulaştıkları nokta ile güzel bir örnek teşkil ettiklerini söyledi.

Kavak’ta ortaya koydukları her projede halkın ve muhtarların görüşlerini aldıklarını böylece yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını sağladıklarını söyleyen Sarıcaoğlu, şunları söyledi:

HALKIMIZDAN YETKİ İSTİYORUZ

 “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu AK Belediyecilik ve gönüllere dokunan hizmet anlayışı ile halkımızla el ele vererek aradan geçen 4,5 yılda geçmişin yoksul ilçesinden bugün her alanda kalkınan ve gelişen bir kenti ortaya çıkardık. İlçede yaptığımız ve gelmesine vesile olduğumuz yatırım tutarı 600 milyon lirayı buldu.  Kavak bugün altyapı sorunu olmayan, gelecek 50 yıllık su ihtiyacını çözmüş, bakımlı yolları, modern konutlaşması, Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimleri ile dünya pazarlarına yaptıkları ihracatları ile ülke ekonomisine katkı sağlayan sanayi tesisleri ve işadamları ile bir dünya kenti olmuştur.

Görevi süreci içinde ilçenin birçok önemli sorununun çözüm bulduğunu ve 16 proje ile yola çıktıkları Kavak’ta 70 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Şimdi ise daha büyük projeler ile yeni dönem için hizmete hazırız. Tüm bunları hayata geçirmek için de tek beklentimiz sadece yeni dönem için halkımızdan bir yetki “ dedi.

KAVAK ARTIK AYRI BİR GÜZEL

Gelişimi ile farklı bir görünüme kavuşan ilçenin artık geleceğe daha bir umutla baktığını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu; “İlçemizde yürüttüğümüz yoğun çalışmaların ilçe halkınca takdir ve beğeni ile karşılanması bizlerin en büyük mutluluğu oluyor. Cadde ve sokaklarda yürüttüğümüz ışıklandırma çalışmalarımız da vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. İlçe sorunlarının yanı sıra estetiğe de her zaman önem verdik bundan sonrada modern bir kent inşa etme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler