Kategori : Kavak Haber


Kadınlar En Değerli Varlıklarımızdır

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kavak’ta yapılan çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
19.03.2018 14:07:35 Kadınlar En Değerli  Varlıklarımızdır


“Kadınlar bizim en değerli varlıklarımızdır” diyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptığı ziyaretlerle kadınlara çiçek verip günlerini kutladı.  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle organize edilen söyleşiye katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kavak’ta yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gün nedeniyle Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Novak Tekstil firmasını Metro Samsun Kek Fabrikası, Devlet Hastanesi, Kaymakamlık ve çeşitli işyerlerini ziyaret eden Başkan Sarıcaoğlu, çalışan kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı.

Sarıcaoğlu, daha sonra Kavak Çok Amaçlı Düğün Salonunda AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, Milli Eğitim Müdürü ve Kavak Müftüsünün katılımları ile yapılan programa katıldı. Programda Türkiye’nin üzenine oynanan oyunlara değinen Sarıcaoğlu, ülkemizin tüm bunların üstesinden gelecek güçte olduğunu söyledi. Konuşmasında evlatlarını Afrin’e gönderen tüm anneleri de yılın annesi olarak ilan eden Sarıcaoğlu,” Kadınlarımızı sadece yılın belirli günlerinde anmak yerine onlara her gün değer vermeliyiz. Çünkü bir Fatih Sultan Mehmet’i, Atatürk’ü, Cumhurbaşkanımızı da yetiştiren annedir. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. O nedenle bize her gün Kadınlar Günü her gün anneler günüdür “ dedi.

Program’a onur konuğu olarak katılan Prof Dr Aytaç Açıkalın’da annelerden çocuklarının gelişimlerine dikkat etmelerini isteyerek “ Ben buraya çocukların beden, zihinsel, ruhsal gelişimlerine ilişkin yeni farklı düşünceleri paylaşmaya geldim. Çocuklarınızı mümkün olduğunca doğal ürünlerle besleyip kültürlerine sahip çıkmalarını sağlayın” dedi



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler