Kategori : Kavak Haber


Kavak’ta Eğitim Çalıştayı

2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Kavak’ta yapıldı.
15.01.2019 13:47:26 Kavak’ta Eğitim Çalıştayı


2023 Eğitim Vizyonu başlıklı Çalıştay , geniş bir katılım ile Kavak’ta gerçekleştirildi.

Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kavak Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Çalıştayın açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük yaptı.

Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler, öğrencilerin katıldığı 2023 Eğitim Vizyonu başlıklı Çalıştay’a öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, yapılan tüm çalışmaların eğitim kalitesinin artırılmasını amaçlandığını söyledi.

Geniş katılımlı yapılan toplantıda eğitim, sorunlar ve hedefler tüm yönleri ile masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca okul müdürleri başkanlığında oluşturulan komisyonlarca erken çocukluk temel ve özel öğretimi, teftiş ve kurumsal rehberlik hizmetleri, orta, fen ve sosyal bilimler özel öğretim, veriye dayalı yönetim, insan kaynaklarının  geliştirilmesi, imam hatip ortaokulu ve liseleri, ölçme ve değerlendirme, dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm gibi konular ele alınarak geniş bir biçimde görüşüldü.

Toplantıya Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Demirci, Kavak Şube Müdürü Abdullah Yangöz ile Maarif Müfettişi Mümin Erdem, vatandaşlar ve öğrenci velileri katıldı.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler