Kategori : Kavak Haber


Saygıyı Göster Kaliteyi Yakala

Kavak’ta Belediye personeli ile bir araya gelen Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, tüm çalışanlardan yaptıkları işe özen göstermelerini isteyerek ” Hizmette kalitenin, vatandaşta memnuniyetin yolu sizden geçiyor” dedi. Yaptığınız işe
19.03.2018 14:13:40 Saygıyı Göster Kaliteyi Yakala


Belediye olarak insan odaklı bir çalışma yaptıklarını ve bu nedenle işlerinin çok zor olduğunu söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tüm çalışanlardan yaptıkları işe saygı duymalarını isteyerek “ Sizler yaptığınız işe saygı duyarsanız sunduğunuz hizmette kalite gelir. Bu kalite de vatandaş memnuniyeti getirir “ diye konuştu.

2017 BAŞARILI GEÇTİ

Tüm personelinden son derece memnun olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “Tüm personelim benim için çok kıymetli. Geçen yıl gerçekten olağanüstü bir performans ile ciddi işler çıkardınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız. Şunu biliniz ki burada çalışan tüm personelimiz bizim kardeşimiz. İşini düzgün yapan evine helalinden ekmek götürmek isteyen herkesin arkasında varım. Yeter ki işinizi doğru yapın. Vatandaşın sesine, isteğine kulak tıkamayın yanınıza gelen herkesin güler yüzle sizden ayrılmasını sağlayın” diye konuştu.

HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN

Konuşmasında kadroya geçen taşeronlara seslenen Başkan Sarıcaoğlu, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taşeron kardeşlerimiz için çıkarmış olduğu yasal düzenleme ile artık kadrolu Belediye işçisi olarak çalışacaksınız. Bu düzenleme ile tüm sosyal haklardan faydalanacak yarınım ne olacak korkusu içinde artık olmayacaksınız. Tüm kadroya geçen kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

BAŞKANI DUYGULANDIRAN ÇİÇEK

Bu arada personeline yönelik yaptığı istişare toplantısında çalışanlarının üzerinde  “ Başkanımız seni çok seviyoruz”  notu yazılı çiçek verilen Başkan Sarıcaoğlu, duygu dolu anlar yaşadı.” Çalışanlarının hediyesini alan Sarıcaoğlu,” Mesai arkadaşlarımın sürprizine çok teşekkür ediyorum. ”



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler