Kategori : Kavak Haber


Yılın Başkanı Sarıcaoğlu

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu yılın başarılı Belediye Başkanı seçildi.
15.01.2019 14:07:45 Yılın Başkanı Sarıcaoğlu


Samsunvehaber.com sitesinin Gazeteciler günü dolayısıyla Anemon Otel'de düzenlediği gecede Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yılın başarılı belediye başkanı ödülü alırken Samsun Valisi Osman Kaymak’a yılın bürokratı ödülü verildi.

10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Anemon Otel’de düzenlenen özel gecede ödül alan isimler sahiplerini buldu. Yoğun bir katılım ile yapılan gece Samsunvehaber.com tarafından da canlı olarak yayınlandı. Samsun’da yılın Belediye Başkanı Seçilen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun ödülünü ise AK Parti eski il Başkanı Muharrem Göksel verdi.

Programda Denge Gazetesi Spor Muhabiri Erdal Cansu, Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alper Cabbar, Haber Gazetesi Spor Müdürü Selçuk Kaya, Gazete Gerçek Gülsüm Atik, samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan, Piazza AVM Basın Danışmanı Dilek Akın, İHA Haber Müdürü Salih Kasım, DHA Bölge Şefi Yaprak Koçer, TRT Muhabiri Mehmet  Gençali ve Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Kumcağız’a yılın başarılı gazetecileri olarak ödülleri Vali Osman Kaymak tarafından verildi.

Aldığı ödülün sorumluluğunu daha çok artırdığını ifade eden Vali Osman Kaymak’ta gecede yaptığı konuşmasında, "Bizler için Samsun çok önemli. Samsun’a hizmet etmek benim için çok kutsal ve çok saygıdeğerdir. Bundan sonra da Samsun’a ve kıymetli Samsunlulara layık olmaya çalışacağım. Sizlere hizmet etmek benim için en büyük şereftir. Güzel işlerde ve güzel günlerde karşınıza çıkmak isteriz. Her zaman söylediğimiz gibi bir ve beraber olmak lazım. İktidarı ve muhalefeti ile STK’sı ve gazetecisi ile birlikte el ele vererek Samsun’u daha üst sıralara çıkartıp yaşam kalitesini artırabiliriz diye düşünüyorum. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılında ilimizde Cumhurbaşkanımızın himayelerinde bir dizi programlar hazırlıyoruz. Bu coşkuyu ve milli birlik ruhunu Samsun’dan bütün Türkiye’ye yaymaya çalışacağız. Bütün bu güzellikler Samsun’un tanıtılması ve bütün potansiyellerinin daha da ortaya çıkması için. Samsun’un her alanda öncü olması lazım ”dedi.

ŞAHİN’E, YILIN HALK ADAMI ÖDÜLÜ

Büyük bir aile olduklarını söyleyen Samsunvehaber.com Genel yayın yönetmeni Ünal Yavuz,’da konuşmasında “ Bizler arkadaşlarımıza iyi gazeteci olmanın yanı sıra iyi birer insan olmalarını tavsiye ediyoruz. İyi işler iyi haberler yapmaya gayret ediyoruz.” Diye konuştu.

Daha sonra gecede Yılın Muhtarı Seçilen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kadın Kolları Başkanı ve Adatepe Mahalle Muhtarı Hava Rendeci, Yılın Ortak Girişimi LAYSİAD Başkanı Zafer Dilmen, Yılın STK’sı Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, Projede Yılın Müdürü TKDK İl Müdürü Bülent Turan, Yılın Bölge Müdürü Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin, Yılın Genç İş İnsanı Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral, Yılın Siyasi Parti İl Başkanı İyi Parti Eski İl Başkanı Ömer Süslü, Yılın İlçe Belediye Başkanı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yılın Merkez Belediye Başkanı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yılın Yöneticisi TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yılın Spor İnsanı Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Yılın Halk Adamı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Yılın Kadın Milletvekili Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’na plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
  • Yılın Başkanı Sarıcaoğlu
Haberler