Kategori : Ekonomi


Bu Tesis Değer Katar

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Lâdik’te hizmete giren Hilas Termal Otel Samsun turizmine değer katacak” dedi.
07.11.2018 13:07:08 Bu Tesis Değer Katar


Bölgenin Termal Turistik Tesisi Hamamayağı Hilas Termal Otel’in açılışına katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tesisin Samsun turizminin gelişimine büyük katkı vereceğini söyleyerek “ Samsun’da bu tür yatırımların hayat bulması tüm bölgemizin turizm sektöründe gelişimi için önemli bir faktördür” diye konuştu.

Söz konusu tesisin salt Lâdik değil Samsun geneli ve hatta Karadeniz için önemli olduğunu kaydeden Başkan Sarıcaoğlu, “ Samsun turizm sektöründe çok ciddi bir atılım süreci yaşıyor. Geçmiş yıllarda sadece bir iki tane konaklama tesisine sahip olan Samsun, yapılan turizm master planı ardından bu sektörünü de kendisine hedef olarak koymasıyla birlikte hızla yatırıma girerek çok büyük bir sıçrama kaydetti.  Bugün konaklama sektöründe binlerce yatak kapasitesine ulaşan Samsun, modern tesisleri ve yetişmiş insan gücü ile turizm sektöründe artık bende varım diyor” diye konuştu.

Bu arada Hilas Termal Otel Bahçesine bir fidan diken Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, işletmenin çevreci anlayışını bozmadan bölge ve Samsun için yoluna devam etmesini diledi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler