Kategori : Siyaset


Afrin’de Tehdidi Yok Ediyoruz

MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber,” Afrin'de bir fetih peşinde değiliz. Varlığımıza yönelik bir tehdidi yok ediyoruz.” dedi.
19.03.2018 14:01:47 Afrin’de Tehdidi Yok Ediyoruz


Zeytin Dalı Harekâtının en kritik aşamasının yaşandığını söyleyen MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, Afrin’in, son hedef olmadığını Menbiç ve Fırat'ın doğusunun da teröristlerden arındırmak gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin sınırlarından terör örgütlerinin mutlaka arındırılması gerektiğini belirten Kamber, “ Sınırlarımızda bu terör örgütleri var oldukça bize huzur yoktur ve bunun gereğini yapmak için kararlı biçimde harekete geçilmiştir. Karşımızdaki hain grubu, katil sürüsünü de bu durumun farkındadır. PKK ve PYD'nin asıl sahipleri büyük telaş içindeler ve büyük temizliğin ilk istasyonu olan Afrin'i kaptırmamak için her türlü kahpeliği, akla gelebilecek her çeşit kalleşliği yapıyorlar.” dedi.

Çıkılan yolun artık dönüşünün olmadığını söyleyen Kamber, Kavak Ajans’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

BU YOLUN DÖNÜŞÜ OLMAZ

“ Çıktığımız yolun dönüşü yoktur. Afrin'in kontrole alınması Türkiye için artık bir hayat meselesi haline gelmiştir. Türkiye'nin etrafını saran ateş çemberinden kurtulması için Afrin kilit konumdadır. Orada mücadele ettiklerimiz PKK ve PYD değildir. Onların asıl sahipleri ve kirli hesaplarını bu teröristler üzerinden yapanlardır. Stratejik ortak olduğumuzu söyleyenler en stratejik düşman haline gelmişlerdir. Kasıtlı biçimde Türkiye'yi terör örgütleriyle karşı karşıya bırakmışlardır. Ülkemizi bir batağın içine çekmek için şeytani planlarını hayata geçirmişlerdir. Şu anda Afrin önlerinde verdiğimiz şehitlerin sebebi, bu kan emicilerdir. Hala gözümüzün içine bakarak yalan söylüyor, olmayacak şeylerle bahane üretiyor ve buna bizim inanmamızı bekliyorlar. DEAŞ diye bir şey ortalıkta görünmüyor, görünenleri de kendi elleriyle besleyip yaşatıyorlar, sonra da bu vahşilerin arkasına saklanarak kaldıkları yerden devam ediyorlar.”

TÜRK MİLLETİ OYUNUN FARKINDA

Türkiye’nin Afrin'de bir fetih peşinde olmadığını söyleyen MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber, “Biz orada bir fetih değiliz. Varlığımıza yönelik bir tehdidi yok ediyoruz. Orada Türkiye Cumhuriyeti'nin istiklali savunulmaktadır. Afrin'de milli onurumuz, milli güvenliğimiz, egemenlik haklarımız müdafaa edilmektedir. Bütün Türk milleti bunun böyle olduğunu görüyor, inanıyor ve onur ve şeref duyulacak bir destek veriyor. Beka için, bayrak için, mukaddes ve mukadderat için şehadet şerbetinden içmeye kalbi vatan sevgisiyle çarpan herkes, hepimiz varız, kuşku yok hazırız. Bu bir laf değil, gerektiğinde anında hayata geçirilecek değişmez ve kesin bir gerçektir. Afrin'de önümüzü kesmeye, hızımızı yavaşlatmaya, mücadelemizi kösteklemeye çalışan hiçbir ülke ve küresel organizasyona boyun eğmemeliyiz, buna müsaade etmemeliyiz.” diye konuştu.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler