Kategori : Siyaset


Ak Parti'de Bayram Havasında E-temayül

AK Parti'nin yerel seçimler öncesi Samsun'da 17 ilçe belediye başkanlığı için yaptığı e-temayül yoklaması yoğun katılımla adeta bayram havasında geçti. Başkan Karaduman, "Biz gönüllere giren ve kuruluşumuzdan bugüne milletimiz ile birlikte büyük hedeflere koşan partiyiz" dedi
18.11.2018 18:18:58 AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül


AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından yerel seçimler öncesi Samsun'da 17 ilçe belediye başkanlığı için e-temayül yoklaması yapıldı. Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşen e-temayül yoklamasına  AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yanı sıra  AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Bölge Koordinatörü ve Temayül Komisyon Başkanı Bülent Yağmur, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Amasya Milletvekili Levent Karahocagil ile teşkilat mensupları katıldı. Sabah saat 10.00'da başlayan ve teşkilat mensuplarının yoğun ilgisiyle katılımın oldukça yüksek olduğu temayül, saat 16.00'da sona erdi. Temayüle katılanlar kendilerine verilen kart oluyucuları okutarak, 30 bilgisayarda oylarını kullandılar. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, e-temayül yoklamasının yoğun katılımla bayram havasında geçtiğini belirterek, "İlk kez temayül yoklamamızı elektronik sistemde yaptık. Parti olarak her zaman yeniliklere açığız. Elektronik sisteme geçiş ile birlikte 6 ton kağıt tasarrufu sağlandı. 30 bilgisayarda oy kullanıldı. Oy kullanan herkese görevliler tarafından kart okuyucular verildi. Kabinlerin önünde kuyruk oluşmadı. Bir kişi yaklaşık 15-20 saniye de oyunu kullandı. E-temayüde değerlendirme ve oy kullanımı yapıldı. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Sonuçlar anında Cumhurbaşkanmz ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne düşüyor. Değerlendirmeleri genel merkezimiz yapacak" dedi.

Temayülün rahat ve güzel bir ortamda bayram havasında geçtiğini dile getiren Başkan Karaduman, "Bizim parti olarak organizasyonlarımız hep böyle güzel olmuştur. Biz gönüllere giren ve milletimiz ile  büyük hedeflere koşan partiyiz. Herkez güvenli ve güzel ortamda oyunu kullandı.  Kimsenin töhmet altında kalma gibi bir durum söz konusu değil. Bu dönemde aday adayı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir cesaret göstergesidir. Sahadalar ve çalışıyorlar. Genel merkezimiz değerlendirmesini yapacak" dedi. 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Bölge Koordinatörü ve Temayül Komisyon Başkanı Bülent Yağmur ise, "31 Mart 2019’da yerel seçimler yapılacak. AK Parti’nin 2023 vizyonunu gerçekleştirmesi için bu seçimlerde ve saha sonrasında da çok çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşarak partimizin, belediyelerimizin hizmetlerini vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. AK Parti gönül partisidir, biz insanlarımızın gönüllerine dokunduk" dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
  • AK Parti'de Bayram Havasında E-Temayül
Haberler