Kategori : Siyaset


Ak Parti’den Büyük Zirve

AK Parti Genel Merkez Üniversite Başkanlığı Samsun’da Dev Teknoloji Zirvesi düzenledi.
16.01.2019 14:17:31 AK Parti’den Büyük Zirve


Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Samsun Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı tarafından düzenlenen Milli Teknoloji Zirvesi’nde konuştu.

Samsun Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı tarafından düzenlenen Milli Teknoloji Zirvesi’nde Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş ile 450 Üniversiteli bir araya geldi.

Milli Teknolojinin önemi ve gerekliliğinin vurgulandığı programda 81 ildeki tüm üniversitelerin Mühendislik, Uzay Bilimleri, Yazılım ve Sivil Havacılık gibi farklı bölümlerinden 450 Üniversiteli katıldığı programda öğrencilere Milli Teknolojinin önemi ve gereklilikleri anlatıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş: “Burada üniversiteli kardeşlerimizle buluşmaktan kıvanç duyuyoruz. İlkini Şanlıurfa’da Tarım teması ile ve bugün Samsun’da Milli Teknoloji teması ile gerçekleştirmekte olduğumuz bu programlara son sürat devam edeceğiz. Bugün burada 450 Üniversiteli kardeşimize eşlik ederek aramızda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a verdiği destek ile Üniversiteli Kardeşlerimizi cesaretlendirdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Gençlerimizle düzenlediğimiz bu programların iki stratejik amacı vardır. İlk olarak Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen Üniversiteli kardeşlerimizin tanışmaları ve kardeşlik bağları kurmaları, İkincisi ise sektörlerin gelecek trendlerini, oyuncularını ve ana aktörlerini bu etkinliklerde tanımalarıdır. Gençlerimiz burada kurdukları kardeşlik bağları ile hem kendi hayatlarının geri kalanında hem de Güçlü Türkiye yolunda beraber çalışacak, Yeni Türkiye’yi beraber inşa edeceklerdir.” dedi.



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler