Kategori : Siyaset


Birliğimiz Asla Bozulmasın

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “ Cumhurbaşkanımızı Samsun’da öyle bir ağırlayalım ki muhteşem Samsun dedirtelim” dedi.
19.03.2018 10:56:28 Birliğimiz Asla Bozulmasın


AK Parti Kavak 6. Olağan Genel Kurulu’na katılan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “ 24 Mart’ta Cumhurbaşkanımızı Samsun'da ağırlayacağız. Samsun o gün büyük bir gün daha yaşayacak. Cumhurbaşkanımızı öyle bir ağırlayalım ki muhteşem Samsun dedirtelim” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan 100 yıldır kurgulanan hain planların Türkiye'nin içinde ve dışında uygulamaya konulduğunu söylediği konuşmasında hainlere ve teröristlere hiçbir zaman boyun eğmediklerini belirterek, "Sınırlarımızın ötesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bini geçti. Orada ne işleri vardı? Beş binden fazla TIR’ın, 2 binden fazla kargo uçağının, o bölgeye silah gönderenlerin, mühimmat gönderenlerin amacı neydi? Bu soruların cevabını vermeden, 'Afrin'de biz niye varız?' sorusunu soramaz hiç kimse." dedi.

Türkiye'nin Afrin'de terörle mücadele etmemesi durumunda olacakları düşünmek bile istemediğini dile getiren Çiğdem Karaaslan, "Yüce yaradan birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bize gönülden bağlı olan milletimizden başka dost yok. Biz bu birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz surette ancak daim olan bir başarıya ulaşabiliriz." diye konuştu.

DAVANIN NEFERİ OLABİLMEKTİR

Konuşmasında siyasetin özveri isteyen bir iş olduğunu da söyleyerek AK Parti Kavak eski ilçe Başkanı Bülent Yüksek’e hizmetlerinden ve coşkusundan dolayı teşekkür eden Karaaslan, “Siyaset inandığımız bir dava uğruna adanmış olmaktır, siyasette kendinizden vazgeçersiniz ve kendinizi adarsınız. İnanmış bir dava uğruna adanmış olmaktır siyaset bir davanın neferi olabilmektir. Karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen dik durabilmektir Ama bunlar her zaman siyasetin karşılığı değildir Türkiye’de. Bazen siyaset ne yazık ki bugüne kadar ülkemizin çok sıklıkla gördüğü günlük çözümler üreten günlük sıkıntılara çare bulmaya çalışan bir çabaya dönüşmüştür. Fakat 2001 AK Partinin kuruluşu bir dönüm noktası ve o yıldan itibaren Türkiye’de çok şey değişti. Her gün yeni müjdelerle ülkemizi geleceğe taşıdığımız günlerden geçiyoruz bundan kısa süre önce Samsun bir olimpiyatta ev sahipliği yaptı ve onun Güreş müsabakaları Yaşar Doğu’nun memleketi Kavak’ta gerçekleştirildi. Kavak yüzlerce binlerce sporcuya ev sahipliği yaptı” dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler