Kategori : Siyaset


Emanete Sahip Çıkacağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir. seçim çalışmalarına Bafra ilçesinde devam etti. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kenan Saroğlu ile birlikte Bafra'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Demir, daha sonra muhtarlarla buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı.
15.01.2019 14:01:19 Emanete Sahip Çıkacağız


İlk günkü aşkla çalışmaların devam ettiğini belirten Mustafa Demir, hizmet üreten bir anlayışla, yaptığımız işin milletin emanetini yüklenmek olduğunu bilerek yola koyulduklarını vurguladı.

AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR

Görev kendisine tevdi edildikten sonra yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini anlatan Demir, “Ak Parti’nin milletin kendisidir. Büyük bunalımların sonucunda milletin ortaya koyduğu çözümdür. Bu çözüm ülkemize 17 yıllık gelişmeyi ve istikrarı getirmiştir. Milletin çözümünün bir parçası olmaktan onur duyuyorum.”  dedi.

 Konuşmasında “Türkiye’nin gelişmesine paralel olarak belli dönemlerle küresel ekonomik saldırılar ile karşı karşıya bırakıldığına ancak her saldırıda milletin istikbaline sahip çıkması ile bu saldırıların yok edildiğine” değinen Demir, "Cumhurbaşkanımızın da sürekli vurguladığı gibi millet ile birlikte yürümektir esas olan. Dayanağınız millet olunca her meselenin en güzel çözümünü bulabilirsiniz” diye konuştu. 

MUHTARLAR ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

Demir, AK Parti iktidarları sürecinde milletvekillerinin içinden geldiği şehirlere katkısı bakımından Samsun iller arasında ikinci sırada olduğunu anlattı. Muhtarlara da büyük önem verdiklerini söyleyen Mustafa Demir “ Muhtarlarımız, bizim başkanlığımızda gözümüz, kulağımız gibi hareket ederek çözüm ortağımız olacaklar. Mahallelerimizden şehir merkezine kadar ortak bir akılla çalışma yürüteceğiz” dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler