Kategori : Siyaset


Erdoğan Alnımızın Akıyla Çıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan,” 31 Mart seçimlerinden alnımızın akı ile çıkacağız” dedi.
08.11.2018 19:03:24 Erdoğan Alnımızın Akıyla Çıkacağız


AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "31 Mart yerel seçimlerinden de alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum. Milletim bizi bu yolda hiç yalnız bırakmadı, yine yalnız bırakmayacak" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Erdoğan şöyle devam etti:

“Sizlere düşen ülkemizin kalkınması için çalışmak, milletimizle bağımızı güçlendirmektir. 31 Mart yerel seçimlerinden de alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum. Biz, bir coğrafyadan bir başkasına gitmekle kalmamış, gittiğimiz yerleri abad etmişizdir. Gidin Kafkasya'ya, Balkanlara, Orta Asya'ya ecdadımızın bıraktığı izlere rastlarsınız. Üstelik ecdadımız sadece şehirler yapmakla kalmamış, onlara ruhlar vererek bize ait hale getirmiştir.

AĞAÇ KESEN DEĞİL, AĞAÇ DİKEN İKTİDAR OLDUK

İstanbul'u kendi kimliğimizle daha da geliştirdik. Murat, buna dikkat et! Biz kendi arkadaşlarımıza söylüyoruz. Diyoruz ki dikey mimari yok yatay mimari... Önce mescit sonra sosyal donatı alanları onun ardından da oralarda çevrecilik yeşillendirme onun ardında oralarda inşalara devam edeceğiz.

AK Parti'nin çevrecilik şehircilik anlayışı bu bunu göstermemiz lazım. Bugüne kadar milyonlarca fidanı diktik.  Biz ağaç kesen değil, ağaç diken iktidar olduk. Geldiğimizde 70-75 kişilik sınıflar vardı, şimdi 30'lara düşürdük Bay Kemal. Ya bunu ona anlatmıyorlar ya da anlatıyorlar işine gelmiyor. Yalan bunun en büyük sermayesi. Bundan büyük sermayesi yok. Yalanı en güzel kim söyler dediklerinde düşünmeden cevap verin; Bay Kemal deyin.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler