Kategori : Siyaset


Kadını Önemsiyoruz

AK Parti İl Kadın Kurulu yöneticileriyle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un geleceğine dair hazırladıkları projeleri anlattı.
15.11.2018 14:58:21 Kadını Önemsiyoruz


AK Parti Samsun İl Kadın Kollarının misafiri olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un geleceği ile ilgili projelerin yer aldığı "Yakın Gelecekte Samsun" kitabını kadın kolları yöneticileriyle paylaştı.

 

AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Rabia Bay Keser'in de yer aldığı buluşmada, kadına duyarlı bir şehir hedeflediklerini belirten Başkan Genç, kadınlar için Aile Merkezleri ve "Kadınlar Üretiyor, Samsun Kazanıyor" projelerini hazırladıklarını söyledi. "Kadın yükselirse medeniyet yükselir" anlayışıyla kadınlara duyarlı bir Samsun arzu ettiklerini belirten Genç, "Kadınlar ailenin, dolayısıyla toplumun temelidir. Dolayısıyla sağlıklı bir gelecek için kadınlarımıza yönelik projeleri çok önemsiyoruz. Gelecekteki toplumun inşasının sebebi olan kadınların iş, ekonomik ve sosyal hayatta önlerini açmak bizim görevimiz. Kadınlarımıza ve geleceğimize verdiğimizi önemi hazırladığımız projelerle göstermekteyiz" dedi.

Kadınların sosyalleşmeleri, toplumsal dinamiklere ayak uydurmaları, kültürel ve ekonomik zenginliklerini artırmaları için onlara özel projeler hazırladıklarını ifade eden Başkan Genç, "Kadınlarımızın hayatın her alanında başarılı bir şekilde olması için çaba göstermeyi sürdüreceğiz. Çünkü kadın değişirse toplum değişir. Her türlü konuda hukuksal destek verecek, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, kadın sağlığı, kadın istihdamı konularında kadına dair her şeyin olduğu Aile Merkezleri planladık" diye konuştu.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler