Kategori : Siyaset


Kavak Üzerine Düşeni Yapacaktır

Başbakan Binalı Yıldırım “ Kavak ilçe kongremiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.
19.03.2018 10:53:55 Kavak Üzerine Düşeni Yapacaktır


Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kavak ilçe teşkilatı 6. Olağan Genel kuruluna bir mesaj göndererek ““Kalkınan ve büyüyen bir Türkiye için gece gündüz çalışan parti teşkilatlarımızın bütün mensuplarını gönülden tebrik ediyor. Bu kongrede görev üstlenecek arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kardelen Düğün Salonunda yapılan AK Parti Kavak ilçe kongresine gönderdiği mesajında Kavak ilçe kongresinin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek Türkiye için çalışan parti teşkilatların bütün mensuplarını kutlayan gönülden kutladığını açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, Kavak’a gönderdiği mesajında şu görüşlere yer verdi:

YOL ARKADAŞLARIMI SELAMLIYORUM

“Değerli Kavaklı kardeşlerim sizleri sevgi ile selamlıyorum Kavak İlçe Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kalkınan ve büyüyen bir Türkiye için gece gündüz çalışan parti teşkilatlarımızın bütün mensuplarını gönülden tebrik ediyor. Bu kongrede görev üstlenecek olan bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum. AK Parti, hâkimiyetin millete ait olduğu ilkesinden hareketle milli iradeyi iktidarı taşımak hedefiyle yola çıkan bir partidir. Milletimizin hizmet aşkını siyasetinin merkezine yerleştiren AK parti iktidarı, siz değerli yol arkadaşlarımızın gayretleri ile yılmadan, yorulmadan emin adımlarla 2023 hedeflerine doğru ilerlemektedir. Siyasetimizin esası milletimizle bütünleşmektir. Toplumum tüm kesimlerini kucaklamak hiçbir zaman unutmayacağımız ilkemiz olmuştur. Bu kutlu yolda birlikte yürüdüğümüz teşkilatlarımız ve kadın kollarımız hareketimizin asıl unsurlarıdır Asil milletimizden aldığımız güç ve enerjiyle sürdürdüğümüz siyasetimiz kadrolarımıza katılan yeni kardeşlerimizle daha da güçlenecektir. Gücünü tazelemiş yeni kadrolar yüklendikleri görev aşkıyla Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacaktır teşkilat mensuplarımızın hissettiği heyecan ve coşkuyu en belirgin yansıtan ilçe kongrelerimiz iç muhasebe ve kontrol mekanizmasının sağlıklı işlemesi bakımından önemli görev arz etmektedir. Belde il ve ilçe Kongrelerimizin ardından büyük kongremizde tamamlanacak bu sürecin bütün teşkilat mensuplarımız tarafından en belirgin şekilde değerlendirileceğine inanıyorum.  Bu duygularla İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor,  bütün yol arkadaşlarımız muhabbetle selamlıyorum”



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler