Kategori : Siyaset


Layık Olmak İçin Çalışacağım

AK Parti Samsun İl Başkanlığında Hakan Karaduman'dan boşalan koltuğa Av. Ersan Aksu getirildi. Aksu, “ Milletimize layık olmak için tevazu içinde çalışacağım” dedi.
15.01.2019 11:33:59 Layık Olmak İçin Çalışacağım


AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, görevi devralmasının ardından ilk basın toplantısını yoğun bir katılımla yaptı. Basın toplantısı öncesi devir teslim töreni gerçekleştirildi. İl başkanlığında gerçekleşen törende Başkan Aksu, görevi devraldığı Hakan Karaduman'a çiçek ve hediye verdi.  

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tasarrufları ve gördükleri lüzum üzerine il başkanlığında nöbet değişimi yapıldığını belirtti. Bu karar sonucunda Genel Merkez yöneticilerinin AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevini kendisine tensip ettiklerini belirten Aksu, "İfade etmeliyim ki bu, mesuliyeti ve şerefi yüksek bir görevdir. Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi ise şahsım için büyük bir onurdur. Üstlendiğim görev ve mesuliyetin idraki içinde, liderimize ve milletimize layık olmak adına samimiyet ve tevazu içinde inançla görevimi ifa etmeye gayret edeceğim." dedi.

İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Törende tebrikleri kabul eden İl Başkanı Ersan Aksu, şu ifadelere yer verdi;

LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanımızın tasarrufları ve gördükleri lüzum üzerine Genel Merkezimizce Samsun İl Başkanlığımızda bir nöbet, bayrak değişimi yapılmasına dair karar alınmıştır. Bu karar sonucunda Genel Merkez yöneticilerimizin değerlendirmeleri ve Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Hemen ifade etmeliyim ki bu, mesuliyeti ve şerefi yüksek bir görevdir. Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi ise şahsım için büyük bir onurdur. Üstlendiğim görev ve mesuliyetin idraki içinde; liderimize ve milletimize layık olmak adına samimiyet ve tevazu içinde inançla görevimi ifa etmeye gayret edeceğimi ifade ediyor, milletimize partimize ve partililerimize mahcup olmamayı diliyorum. AK Parti’de memlekete ve millete hizmet davamız ve inancımız esastır. Bu itibarla biz teşkilat mensupları için davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimat ve tasarrufları, Genel Merkez Yöneticilerimizin karar ve talimatları esastır. Memleketimizin, milletimizin ve gönül coğrafyamızın ümidi ve güvencesi olan partimizde sevgi, saygı ve kardeşlik esastır. Kuruluşundan bugüne Samsun’da İl ve İlçe teşkilatlarımızda ve yerel yönetimlerimizde görev almış en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm partili büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum."



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler