Kategori : Siyaset


Nefer Olarak Koşacağım

AK Parti kavak ilçe kongresinde görevini Osman Atlı’ya devreden Bülent Yüksel, “ Bayrağı devretmekle hizmet bitmez. Bu yolun neferi olarak her zaman partimin emrindeyim” dedi.
19.03.2018 11:07:18 Nefer Olarak Koşacağım


AK Parti Kavak ilçe başkanlığı 6. Olağan Kongresi ilçe düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen seçimlerde görevini genel merkez adayı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Osman Atlı’ya devreden Bülent Yüksel,  “ Bu güne kadar onurla gururla taşıdığımız bu bayrağı bundan sonra daha üst noktalara taşımak için her zaman başkanımın, partimin emrinde çalışacağım. ”diye konuştu.

Kardelen Düğün salonun da yapılan olağan genel kurulda kürsüye gelerek konuşan Bülent Yüksel, şunları söyledi:

“Önümüzdeki süreçte 2019 yılında gerek yerel seçimlerde gerekse yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve başkanlık seçimlerinde gece gündüz demeden partimizin başarısı için çalışacağız. 2014 tarihinden buyana kadar yürütmüş olduğum başkanlık görevimi bayrağı daha üst noktalara taşıyacağına inandığım Osman Atlı kardeşime devrediyorum. Bundan sonra da partimin bana vereceği her türlü görevi seve seve yerine getiremeye hazırım 6 kasım 2014 tarihinden itibaren yaptığım görevimi Osman Atlı kardeşimize devrediyorum.  Partimizin ve davamızın emrinde olduğumu ifade ediyorum.”



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler