Kategori : Siyaset


Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman,” Şimdi Samsun için kolları sıvama vakti”
05.11.2018 10:44:05 Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti


AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Gençlik Kolları 5. Dönem 1. İl Danışma Meclis Toplantısı'nda gençlere ve tüm teşkilata seslendi. "Şimdi Samsun için kolları sıvama vakti" dedi

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 5. Dönem 1. İl Danışma Meclis Toplantısı büyük bir coşkuyla yapıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Dilara Tabak, AK Parti MKYK Üyesi Coşkun  Keklik, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe gençlik kolları ve yönetimleri ile mahalle başkanları katıldı.

BİZ GENÇLERİMİZİ ÇOK SEVDİK

2004-2006 yılları arasında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan İl Başkanı Hakan Karaduman, Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada,  "Bu toplantı benim çok farklı duygular içerisinde olmamı sağladı. Uzun yıllar önce İl gençlik kolları başkanlığı görevinde bulundum. Partimizin Samsun teşkilatının 2. İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptım. Şu an çok duyguluyum. AK Parti kuruluşundan bugüne kadar gençlere çok önem veren bir parti. Gençler bizim şahlanışımız, yükselişimiz ve geleceğimiz. Gençlerimiz her fırsatta kendilerini geliştirerek vakitlerini değerlendirmelidir. Sizlere güveniyoruz. Gençlerimize ve tüm teşkilatımıza şu mesajı vererek konuşmamı bitiriyorum. Şimdi Samsun için kolları sıvama vakti." dedi.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan’da göreve geldiği 7 aylık süreçte içinde 24 Haziran seçimleri ardından 6. Olağan Kongreyi içinde barındıran yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirterek “Özellikle 24 Haziran seçimleri bizlerin ilk seçim tecrübesiydi ve bu sınavı alnımızın akıyla verdik.” dedi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler