Kategori : Siyaset


Sarıcaoğlu, Hedef Yüzde 80

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” 2019 seçimlerde Kavak’ın oy oranı yüzde 80 olacak”
19.03.2018 11:10:43 SARICAOĞLU, HEDEF YÜZDE 80


Seçim öncesi halka hizmet sözü vererek göreve geldiklerini hatırlatarak 4 yılda halka yapacağız dedikleri tüm sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Seçim çalışmalarımızda halkımıza ne dediysek görev süremiz içinde öncelik sırasına göre hepsini teker teker yerine getirdik. Kavak’ta hizmet çıtası AK Parti Belediyecilik anlayışı ile artık çok yükseldi. “ diye konuştu.

Kavak’ın AK Parti iktidarları döneminde adeta yatırıma boğulduğunu söyleyen Belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,”  2014 yılından önce Kavak toplam 1.2 trilyon lira tutarında hizmet almıştı ama 4 yıl içinde Kavak ilçemize Karayolları, DSİ, Adalet Bakanlığı, Enerji, Sağlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık, Milli eğitim Bakanlığı, Samsun Büyükşehir ve ilçe belediyemizin yaptığı toplam yatırım miktarı toplam 366 milyon lira bu inanılmaz bir rakam. Bundan sonra da Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin katkı ve destekleriyle çok daha fazla olacak” dedi.

Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde AK Parti’nin oy kapasitesini sürekli artırdıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, 2019 seçimlerinde de Kavak olarak aynı başarıyı göstereceklerini söyledi.

BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

AK Parti’nin Kavak’ta en yüksek oy oranını almasını ve başarıyı yakalaması için el ele vererek mahalle mahalle, sokak sokak çalışacaklarını dile getiren Sarıcaoğlu, şöyle devam etti:

“ Göreve geldiğimiz yıldan buyana Kavak’ta yaptığımız hizmetler ve çalışmalarla partimizin bayrağını hep daha yukarılara çıkartmayı hedefledik ve AK Belediyecilik anlayışı ile de sürekli vatandaşlarımızla iç içe olarak bunu büyük ölçüde başardık. 2019’da ülkemiz için bugüne kadar olan tüm seçimlerden en önemlisi yapılacak. Biz de bu seçimlerde daha başarılı olmak için çalışmalarımıza bugünden başladık ve bu tempo her geçen gün daha artarak devam edecektir.  Kavak’ta biz yüzde 48’le devraldık ama sonra yapılan tüm seçimlerde önce yüzde 56 sonra 63 sona 70 e kadar çıktık ama artık bu da az. 2019’da rekor kırarak yüz de 80’lere taşıyacağız. Hedefimiz AK Parti bayrağını en yukarlara çıkarmaktır”



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler