Kategori : Siyaset


Yılmaz’dan Kadınlara Vatandaş Uyarısı

Kadın personelle başkanlık makamında bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Halkla ilişkilerinizi sıkı tutun. Hizmet ederken hiçbir zaman asık yüzle vatandaşı karşılamayın" dedi.
18.03.2018 14:56:24 Yılmaz’dan Kadınlara Vatandaş Uyarısı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle belediye bünyesinde çalışan kadın personelle bir araya geldi. Bayan personeli başkanlık makamında ağırlayan Yılmaz, tek tek tüm kadın personelle tokalaşarak karanfil verdi.

HER ZAMAN GÜLER YÜZLE HİZMET EDİN

Vatandaşa hizmet konusunda kadınların hassasiyetine daha çok güvendiğini de belirten Yılmaz, "Kadınlarımız erkeklere göre daha titizdir daha dikkatlidir. İşlerine nezaket ve zarafetleriyle birlikte titizliklerini yansıtırlar. Kadınların hata yapma riski erkeklere göre daha azdır. Bu bakımdan sizlere güvenimiz ve desteğimiz tam. Özellikle sizlerden hassas olmanızı istediğim bir diğer konu da vatandaşlarla olan diyaloğunuz. İşinizi iyi yapmakla birlikte halkla ilişkilerinizi iyi bir boyuta taşıyın. Biz belediyeyiz Başı ağrıyan da, borcu olup ödeyemeyen de bize gelir. Herkesi mutlu etmenin yollarını arayacağız. Belki belediye olarak yapabileceğimiz bir şey yoktur. O zaman ilgili yerlere yönlendireceğiz. Vatandaşımızın sorununu çözüme kavuşturmak için çabalayacağız. Tüm bunları yaparken dediğim gibi güler yüzlü olacağız. İyi diyalogla vatandaşın işini çözüme kavuşturmak için tüm gücünüzü kullanın" ifadelerini kullandı. 

VATANDAŞA İYİ Kİ OY VERMİŞİM DEDİRTİN

Herkesin işine sahip çıkmasını ve vatandaşlara en seri ve en kaliteli hizmetin sunulmasını isteyerek sözlerini sürdüren Yılmaz," Bizim kavgamız hizmet kavgasıdır. Hizmet yaparken de her zaman vatandaş memnuniyetini ön planda tutun. İşinizi sahiplendiğiniz müddetçe, vatandaşlarımıza güler yüz gösterdiğiniz müddetçe bizim daha yapacak çok işimiz var diye düşünüyorum. Bizim işimiz proje üretmek, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet etmek ve oy veren vatandaşlarımıza iyi ki oy vermişim vermeyene de niye vermemişim ki dedirtmektir. " diye konuştu.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler