Kategori : Spor


Gençleri Korumak Ortak Görevimiz

Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir eğitim toplantısı düzenledi.
19.03.2018 14:19:39 Gençleri Korumak Ortak Görevimiz


Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir eğitim toplantısı düzenledi. Eğitim toplantısına ilçe gençleri büyük ilgi gösterdi.

Son yıllarda ülkemizde kullanımı artan uyuşturucuya karşı ilçe gençlerini korumak ve uyuşturucunun zararları hakkında bilgilendirmek isteyen Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezinde Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Figen Çavuşoğlu ve yine OMÜ Araştırma görevlisi Alaattin Altın tarafından verilen bilgilendirme toplantısına katılan Kavaklı sporcu gençler yapılan sunumları büyük bir ilgi ve dikkatle izlediler. 

Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, sporcu öğrencilere uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitim verildiğini söyledi. Tüm amaçlarının Türkiye’nin geleceği olan gençleri korumak ve en iyi biçimde yetişmelerini sağlamak olduğunu anlatan Aslankoç, benzer çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler