Kategori : Spor


Kızlarımızdan Şampiyonluk Sözü

Samsun’da yapılan Yıldız Kızlar Futbol turnuvasında 2. olan Kavak Kız Futbol takımı Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na şampiyonluk sözü verdi.
19.03.2018 14:22:59 Kızlarımızdan Şampiyonluk Sözü


8 Takımın katılımı ile Samsun’da yapılan Yıldız Kızlar Futbol turnuvasında şampiyonluğu son anda kaçırarak turnuva 2.’si olan Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu Kız Futbol Takımı Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na desteklerinden dolayı yaptıkları teşekkür ziyaretinde yeni sezon için şampiyonluk sözü verdiler.

Ziyarette konuşan takım çalıştırıcısı Ersan, tüm takımı ile gurur duyduğunu söyleyerek “ Kavak’ı temsilen katıldığımız Samsun Yıldız Kız Futbol Takımları turnuvasında Canik İlkadım, Atakum, Çarşamba ve Vezirköprü 1.’leri ve diğer ilçe temsilcileri toplam 8 takımın girdiği turnuvada kıyasıya mücadele ettik. Ve 5 maç sonucunda final maçı yaparak 9 yıldır Samsun’u temsilen Türkiye şampiyonasına katılan Canik ile karşılaştık yaptığımız bu son maçı son dakikalarda kaybederek ilçemize ilk kez katıldığı bir turnuvada 2 lik getirdik ”dedi.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Alper Barış Doğan’da “Öğrencilerimiz çok fazla mücadele verdi. Bir yerde emek var. Fakat bu emeğin sonucu ulaşabilmesi için bazı imkânlarının da olması gerekiyor bu imkânları da Belediye Başkanımız bize sağladığı için kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.

SPORDA BAŞARILARIMIZ ARTIYOR

Kavak’ın son yıllarda birçok spor dalında elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çektiğini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da ilçenin her alanda olduğu gibi sporda da büyük bir sıçrama içinde bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:

“ Çocuklarımızla gurur duyuyorum. Çünkü ilk defa Kavak’ta kız futbol takımı bir turnaya katılıyor 9 yıldır üst üste şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonasında Samsun’u temsil eden Canik’e final maçında son anda yenilerek ikinci oluyor. Bu gurur  verici bir olay. Tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor tebrik ediyorum. Hedefimiz kızlarımızın da dediği gibi gelecek yıl şampiyon olmak. Burası Yaşar Doğu’nun memleketi biz her konuda iddialı olmak durumundayız.. Bugün Futbol, güreş ve okçuluk, karatede gibi birçok spor branşında gençlerimizin şampiyonlukları başarıları var. Ben bu konuda sizleri yetiştiren emek veren okul yönetimlerimize öğretmenlerimize ve ailelerinize çok teşekkür ediyorum bundan sonra devamlı olarak yanınızda olmaya devam edeceğim.



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler