Kategori : Spor


Şampiyonaya Kavak Damgası

Kavaklı sporcumuz Cemil Tarık Altıngöz, Avrupa Şampiyonu oldu
19.03.2018 14:17:25 Şampiyonaya Kavak Damgası


Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Avrupa 2. ‘si olurken Kavaklı sporcumuz Cemil Tarık Altıngöz’de, Avrupa Şampiyonu oldu

Kavak Gençlik ve Spor Kulübü, İstanbul’da Avrupa Kulüpler Şampiyonası ve Uluslararası TURKISH OPEN  Turnuvası’nda 2.oldu.  55 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Turnuvada Kavak Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Cemil Tarık Altıngör Avrupa Şampiyonu olurken Mehmet Can Kurt Avrupa 2., Ertuğrul Gazi Demirkıran Avrupa 3., Duygu Şakar Avrupa 3 ., Ümran Altunay Avrupa  5.ve  Doğan Demir’de Avrupa üçüncüsü oldu.

HEDEF BAŞKANLIK KUPASI

Kulüpler Genel sıralamada da Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Avrupa 2.si olarak 25-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan WTE Başkanlık Kupasına gitmeye hak kazandı. Tekvando Antrenörü Nazım Demirci, “ Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor bakan8lığımız olmak üzere ilçe Müdürümüz Tunsel Aslankoç ve belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan Türk bayrağını göndere çektirmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen sporcumuz Cemil Tarık Altıngöz, “Büyük bir hırs ve azimle hazırlandığım şampiyonadan rakiplerimi yenerek ülkeme böyle bir başarı kazandırdığım için çok mutlu ve gururluyum.  Çalışmalarıma bundan sonra da sıkı bir şekilde devam ederek tüm müsabakalarda ülkemi en iyi biçimde temsil etmek için mücadele edeceğim “ dedi.

 



Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler