Kazım İlhan

2019-01-08 09:26:18


ORGANİK HAYAT

Merhaba kıymetli okuyucularım;

 Bugün bana bu organik hayat konusunu nereden yazmak icap etti diyebilirsiniz. Gerçek şu ki hayatımız bir komedi organiğine benziyor, nedeni insanların birbirlerini kandırmaları sizce doğal mı? ( ORGANİK olamıyoruz ) Bence yüzde doksanı ( %90 ) samimiyetten uzak,  günü kurtaran, tiplemelerin zararlı paylaşımları günümüzde ( İN ORGANİK ) olarak aldı başını gidiyor. O nedenle Organiklerin bu son dönemde trafiği iyiden iyiye karıştı. Onun için ne demeliyiz bu yaşam organiklerine?

 Geçen ki yazımda; Artık bu ( DİLENCİLİK ) meslek haline gelmiş ve çalışma sistemi belli ellerinde ya ilaç reçetesi ya su, elektrik faturası ona ilave promosyonlu gibi aynı tarihte doğmuş masum 3 veya beş aylık bebekler bunlar onların kredi kartları ve bizlerde bunların ATM. (BANKAMATİK) makinalarıyız benzetmesini yapıyorum demiştim.

 Bu da farklı bir hikaye. Geçen günü internetten izledim helal gıda etiketli bir ürünün (kıyma) boya katkılı olduğu yayımlandı. İnanıyorum ki bu konuda adli makamlar tarafından gerekli araştırmalar yaptırılarak, bu kişiler hakkında insanların sağlığı ile oynamanın bedelini ibreti alem için en ağır şekilde cezalandıracaklardır. Umarım HABER DOĞRU olmasın.

 Şimdi soruyorum bunlarla ilgilenecek ve bunları takip ederek bu kişiler hakkında yasal işlem yapacaklar yok mu? Elbette var bu insanlar (Organik Hırsızları)  merdiven altı tabiri tezgâhlarını kurmuşlar, sahte içki, sahte bal vb. gibi. Atı alan Üsküdar’ı geçti misali Çernobil’deki patlama sonrası, Bakan Bey’in afiyetle içebilirsiniz dediği hala etkileri yıllar sonrada devam eden çayın yarattığı ucuz hayat deprem acısını umarım sonradan yaşamayız diye düşünüyorum.

 Yine bir kez daha söylüyorum. İn Organikleri, bize Organik diye satanlar bulunmalı. Eğer hatırlatmanıza gerek yok diyorsanız, O ZAMAN sonucu görelim ve de acı reçeteyi görmemek içinde sağlığımız adına üç maymunları hayatımızdan ve hayatınızdan uzak tutun.

Sonuç olarak; Hekimler bile artık, doğallığını kaybeden ürünler için kötü kalpli cadının Pamuk Prens Es’e verdiği “zehirli elma” benzetmesini yapıyorken, Cadının tuzağına düşmemek için organik dünyanın kapılarını aralayalım dedik.

Düşündürebilmek, gelecek için üretilecek ürünün ana kapısıdır. (Kazım İLHAN)

TOPLUMUN VE AİLENİN EN BÜYÜK İLACI DOĞRU İLETİŞİMDİR. (Kazım İLHAN)

Sizlerin düşünce ve duygularınız benim için önemli; Paylaşmak ve paylaşılmasını istediğiniz konularınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Birlikte siz, biz demeden, sıcak, sevecen ve mutlu birlikteliklerin bir arada olduğu sağlıklı neşeli yarınlar dilerim. Hoşça kalın.

kilhan61@hotmail.com                                                                                             KAZIM İLHAN

                                                                                                                    SOSYOLOG VE AİLE DANIŞMA

Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


YAZARIN DİĞER YAZILARI TÜM MAKALELERİ



Askerlik bir vatan aşkıdır. 2019-09-17 12:10:43
Şiddete duyulan özenti Neden? 2019-09-16 10:55:58
Bizleri gururlandıran görsel ve düşünceler!! 2019-09-09 09:24:47
TOPLUMUN NEFESİ 2019-08-22 12:06:06
SEN KORKMA !! 2019-02-04 15:10:08
Haberler