Kategori : Gündem


Temiz Bir İlçe İçin

Atakum Belediyesi, ilçe halkıyla el ele verip birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.
17.09.2019 12:48:24 Temiz Bir İlçe İçin


Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Çevreyi temizlemek için harcadığımız bütçeden, kentimi temiz tutarak 15 milyon TL tasarruf edebiliriz. O zaman Atakum çağ atlar" dedi

Atakum Belediyesi ve sivil toplum örgütleri iş birliğiyle, "Tertemiz Bir Atakum İçin" sloganıyla  Dünya Çöp Toplama Ve Temizlik Günü kapsamında çöp toplama etkinliği gerçekleşti.  Etkinliğe Atakum Belediyesi meclis üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğe katılan  vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Deveci, çevre temizliğine vurgu yaptı. Deveci, "Atakum'un merkez ilçelerin içerisinde en büyük coğrafi alana sahip ilçelerden birisi. Şu ana kadar  tüm temizlik işlerine yılda harcadığımız para 20 milyon TL. Biz bu konuda farkındalık yaratabilirsek, Atakumlular kendi yaşadıkları çevreyi kirletmez ve temiz tutarsa biz genel temizlik alanlarında görevlerimizi yaparsak bu masraf yarı yarıya inebilir. Bu da yılda 10-15 milyon TL arasında tasarruf edeceğiz demektir." diye konuştu.

 



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar



FOTO GALERİ


  • Temiz Bir İlçe İçin
  • Temiz Bir İlçe İçin
  • Temiz Bir İlçe İçin
Haberler